top of page

Vi ansetter - vil du bli rådgiver i Stakeholder?

Kort om oss:

Stakeholder har jobbet med bærekraftrådgivning siden 2009. Vi jobber for norske og globale selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter. Vårt mål er å levere rådgivningstjenester, analyse og strategier for bærekraftige løsninger. Stakeholder er en Gaselle-bedrift og har vokst kraftig de siste tre årene, drevet av et økende behov for utredninger, rådgivning, rapportering og kommunikasjon innenfor klima, miljø og sosial bærekraft. Selskapet er eid av de ansatte og vår ambisjon er å videreutvikle Stakeholder som et ledende rådgivningsmiljø innen bærekraft. Våre rådgivere har bakgrunn fra departement, direktorat, konsulentselskaper, store norske virksomheter og interesseorganisasjoner.


Våre tjenesteområder er inndelt i tre hovedområder:


  • Utredning og analyse. Større og mindre utredninger i rapportformat som brukes av våre kunder som beslutningsgrunnlag.

  • Ledelsesrådgivning innen bærekraft. Dette inkluderer ESG-rapportering, strategiutvikling, rutiner for aktsomhetsvurderinger og generell problemløsning.

  • Rammevilkår og posisjonering. Rammevilkår og omstilling er tett sammenvevd. Vi bistår våre kunder i å skape rammevilkår som fører til positiv endring for samfunnet.


Vi er et selskap i utvikling og vekst, og ønsker å styrke og utvide teamet vårt. Vi ser etter deg som har erfaring fra konsulentvirksomhet, bærekraftsarbeid i en kommersiell virksomhet, eller har bakgrunn fra relevant departement eller direktorat. Du er selvstendig, men liker å jobbe i team. Du trigges av å finne gode løsninger, og skape verdi for andre. Som et selskap i vekst vil du forme din egen hverdag, være med på å sette retning for å utvikle selskapet.


Dersom disse punktene beskriver deg, ønsker vi gjerne å høre fra deg: 

  • Kompetanse innen klima- og miljøspørsmål.

  • Erfaring fra ESG-rapportering og kjennskap til rammeverk som GHG-protokollen, GRI, ESRS, SBTI med videre.

  • Erfaring fra konsulentmiljø eller et selskap hvor du har jobbet rapportering og klima- og miljøspørsmål.

  • Utdannelse innen siviløkonomi, samfunnsøkonomi eller finans, men vi er åpne for andre fagbakgrunner. Gode akademiske resultater.

  • Du må trives med å jobbe kommersielt samtidig som du er opptatt av fag.

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter. Du kan skrive godt om saker som er vanskelige. Du liker å se på problemstillinger fra et overordnet perspektiv, men er ikke redd for å gå inn i detaljer.

  • Du har mer enn fem års erfaring.


Arbeidsdagene hos oss varierer, og prosjektene du jobber med styrer mye av hverdagen. Her er en overordnet beskrivelse av hva du kommer til å være engasjert i:


  • Du vil være en ressurs i vår ledelsesrådgivning innen klima og miljø samt bidra til utredninger for offentlige og private oppdragsgivere. 

  • Du vil hjelpe våre kunder med å forstå sine bærekraftsutfordringer, og bidra til å legge strategier og planer som kan motvirke negativ påvirkning og risiko.

  • Du vil hjelpe våre kunder i å utvikle og iverksette ESG-rapportering i henhold til CSRD/ESRS. Dette inkluderer dobbelt vesentlighetsanalyser, datafangst og analyser, utvikling av strategi og policy.

  • Du vil arbeide med å utvikle Stakeholder kommersielt og organisatorisk sammen med resten av rådgiverne i selskapet.


Eksempler på konkrete prosjekter er utvikling av klimagassregnskap, gjennomføring av dobbeltvesentlighetsanalyser, utvikle bærekraftstrategier, gjennomføre analyser av klima og miljørelaterte spørsmål på sektor og samfunnsnivå, produsere notater og tekster til årsrapporter, gjøre analyser av rammevilkårsvirkninger innen klima og miljø.


Vi setter personlige egenskaper høyt, det er de ansatte som er vår viktigste verdi. Vår jobb er å gjøre kundene våre gode, det krever trygghet å la andre ta æren for arbeidet du har gjort. Trivsel på jobben og balanse i livet er viktige verdier for oss. Samtidig er pålitelighet og leveringsevne viktig. Vi er lagspillere, men du må være selvstendig for å jobbe her. Vi kan garantere minimalt med byråkrati, effektivitet og raske beslutningsprosesser. Men vi har derimot ikke en støttestab.


Vi tilbyr:

  • Givende arbeidsoppgaver for interessante kunder.

  • Gode rammebetingelser: konkurransedyktig lønn, gode pensjonsordninger, god helseforsikring, ekstra feriedager, sentrale og flotte lokaler med gode fasiliteter.

  • Mulighet til å være med å bygge og videreutvikle et rådgivningsselskap.

  • Store muligheter for personlig, faglig og kommersiell utvikling av deg som rådgiver.


Arbeidet vil stort sett utføres i våre lokaler i Oslo sentrum, noe arbeid hos kunder må påberegnes. Reisevirksomhet holdes til et minimum.


Ta kontakt med partner og daglig leder Tønnes Kinck Thompson for spørsmål. Han kan kontaktes på telefon: 45 44 45 64 eller epost: tonnes@stakeholder.no


Vi behandler søknader løpende. 



Daglig leder Tønnes, seniorrådgiver Linnea og partner/seniorrådgiver Vegard
















bottom of page