Bærekraft betyr kontinuerlige forbedringer

September 6, 2017

Kunde: Elkem - Verdens ledende silisiumprodusent

Hva: Bærekraftsrapportering fra og med 2011

 

For Elkem danner bærekraftig drift grunnlaget for god lønnsomhet, og Elkem Business System setter kontinuerlig forbedringer i alle ledd av virksomheten i system. Resultatet er innovasjonskraft, gode HMS-resultater, ressursøkonomisering, reduksjon i energiforbruk og utslipp og selvstendige og dyktige medarbeidere i Europa, Amerika, Afrika og  Asia.

Stakeholder har laget Elkems bærekraftsrapport siden 2011 og årsrapport fra 2013. Stakeholder deltar aktivt i vurderingen av innhold og hva som bør rapporteres, innhenter informasjon fra organisasjonen, utarbeider tekster og lager grafikk.

 

 

 

Please reload

Utvalgte saker

Greenhouse Gas Emissions Linked to Norwegian Tourism

1/10
Please reload

Nylige innlegg
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

E-post:

Svein@stakeholder.no

Linnea@stakeholder.no

Adresse: Karl Johans gate 8, 0154 Oslo

Org. nr: 994452096 mva

Stakeholder AS støtter Leger Uten Grenser