Årsrapporter - finansiell informasjon og samfunnsansvar

September 6, 2017

Stakeholder bistår kunder med både årsrapportering og bærekraftsrapportering

 

Fra og med 2013 har Regnskapsloven gjort det til en plikt for alle store selskaper å rapportere om sitt arbeid med samfunnsansvar. Informasjonen kan gis i årsrapporten, eller i en egen rapport.  God bærekraftsrapportering dreier seg om temaene hvor bedriftens påvirkning på samfunn og miljø er størst. Rapporteringsstandarden GRI Standards (tidligere GRI/G4) er et godt verktøy for å sikre at bærekraftsrapporten handler om nettopp dette. Stakeholder bistår i rapportering etter GRI Standards og gjennomfører kompetansebyggende workshops, stakeholderdialog, definisjon av innhold og indikatorer, tekstproduksjon, grafikk, layout m.m. - hele veien til ferdig rapport.

 

 

 

Please reload

Utvalgte saker

Greenhouse Gas Emissions Linked to Norwegian Tourism

1/10
Please reload

Nylige innlegg
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

E-post:

Svein@stakeholder.no

Linnea@stakeholder.no

Adresse: Karl Johans gate 8, 0154 Oslo

Org. nr: 994452096 mva

Stakeholder AS støtter Leger Uten Grenser