top of page

Torbjørn Lothe til Stakeholder


Foto: NHO Luftfart


Tidligere administrerende direktør i NHO Luftfart Torbjørn Lothe flytter inn hos rådgivningsselskapet Stakeholder. Lothe Råd og Stakeholder AS har inngått et samarbeid, der de to partene skal samarbeide om konsulent- og rådgivningsoppdrag.

- Jeg kjenner Stakeholder godt og selskapet utvikler seg i en spennende retning. Bærekraft og rammevilkår er to sentrale stolpene i næringspolitisk arbeid. Sammen med rådgiverne i Stakeholder skal jeg også jobbe for bransjer utenfor luftfarten, sier Torbjørn Lothe.


Stakeholder har jobbet med bærekraft siden 2009. Selskapet har vokst fra én til syv rådgivere i løpet av de to siste årene, drevet av et økende behov for utredninger, rådgivning, rapportering og kommunikasjon innenfor klima, miljø og sosial bærekraft. Torbjørn Lothe vil frem til utgangen av mai 2024 være 50 prosent ansatt i NHO Luftfart, som rådgiver for administrerende direktør.


- Torbjørn har en suveren innsikt i luftfart og samferdselspolitikk, og har masse erfaring fra arbeid med rammevilkår som er viktig for våre kunder. I tillegg er han en svært erfaren forhandler som også kjenner mediebildet godt sier daglig leder i Stakeholder Tønnes Thompson.


Om Torbjørn Lothe

  • NHO Luftfart, 2007 - juni 2023, administrerende direktør

  • Ruter AS, styremedlem fra etablering i 2007 til 2012

  • Akershus fylkeskommune, 2003 - 2007, fylkesdirektør for regional utvikling

  • Samferdselsdepartementet, 1990 - 2003, leder av luftfartsseksjonen i 11 år

  • Asplan Viak, 1990, konsulent

  • Widerøe, 1984 – 1990, ruteplansjef fra 1986 til 1990

Utdanning

Cand. polit. fra Universitetet i Bergen

Transportøkonom fra Høgskolen i MoldeCommentaires


bottom of page