Vi kombinerer fagkunnskap, erfaring og engasjement

Svein Thompson-20163.jpg

Svein Thompson

Senior partner, styreleder og rådgiver

svein@stakeholder.no

+47 48 12 94 21

 

Svein er partner, grunnlegger og styreleder i Stakeholder. Han var tidligere partner og leder for norgeskontoret til Kreab Gavin Anderson. Han har en bakgrunn som informasjonsdirektør i Norsk Industri, og politisk redaktør i Dagens Næringsliv. Svein er samfunnsøkonom fra UiO og har Hovedkurset fra Forsvarets Høgskole.

Portrett Tønnes Thompson .jpg

Tønnes Thompson

Partner, daglig leder og rådgiver

tonnes@stakeholder.no

+47 45 44 45 64 

 

Tønnes er partner og daglig leder i Stakeholder. Han kommer fra stillingen som account director i samfunnsavdelingen i Gambit Hill + Knowlton hvor han også ledet faggruppen for transport og infrastruktur. Han har en bakgrunn fra Olje- og energidepartementet hvor han blant annet jobbet med eierstyring av Equinor. Tønnes er siviløkonom fra NHH med en spesialisering innen energi og finans.

VR.png

Vegard Rem

Rådgiver

vegard@stakeholder.no

+47 91 64 05 28 

 

Vegard er rådgiver i Stakeholder. Han kommer fra klimaavdelingen i Klima- og miljødepartementet hvor han blant annet har jobbet med klimapolitikk og -tiltak innenfor ulike sektorer, fornybar energi, og hydrogen. Vegard har også hatt ansvar for eierstyringen av Enova. Han har tidligere arbeidet i Olje- og energidepartementet hvor han jobbet med markedsanalyse og infrastrukturutvikling. Vegard er siviløkonom fra BI med spesialisering innen samfunnsøkonomi.